Kim

Kim och jag flyttade ihop år 2000 efter ett par månader av dejtande och har inte slagit ihjäl varandra än så det verkade ju vara ett lyckat beslut. Vi har ganska lika värderingar och åsikter vilket gör att det inte finns så mycket att argumentera om. Skulle vi mot all förmodan vara oense om något så har ju jag automatiskt rätt och så var det problemet ur världen.... *skämt*

Han är född 1970 i Borås av finska föräldrar och har det MYCKET udda efternamnet Storlöpare... Det brukar fastna rätt bra i huvudet på folk kan jag upplysa om, kanske därför som så många "känner" honom?! Kim har två söner (Robin som är född 1992 och Kevin född år 2000) som har olika mammor vilket gör att Kims liv styrs ibland av inte mindre än 3 kvinnor. Inte många som klara det utan att bli galna men personligen tycker jag att han reder ut det med bravur. Är nog snarare jag som kan få tuppjuck på det där ibland.

 

Han är otroligt snäll, rolig och förbannat barnslig ibland vilket passar mig utmärk eftersom jag inte skulle stå ut allt för länge med någon som var sådär seriös och "vuxen". Jag menar ett vatten krig eller mat krig inne lättar ju upp stämningen en hel del eller hur??!! Och är lite roligare än att sitta och lägga upp års budget och göra små chicka matlådor att ha med sig till jobbet. Tyvärr har han numera fastnat i Warcraft träsket så han sitter mest och häckar i köket med head set på sig och svär över allianser och allt vad det nu är. Funderar starkt på att smälla ihop laptopen över fingrarna på honom!! ;)

Kim är min raka motsats i vissa avseenden vilket antagligen är ganska bra. Han är otroligt lugn och använder frasen "det ordnar sig" medan jag far runt som ett skållat troll och försöker fixa till allt. Han blir i princip aldrig arg, är vansinnigt social och har himla lätt för att skaffa nya polare. Tyvärr är han min raka motsats vad gäller att hålla ordning oxå.... *L*

Förutom det förbannade Warcraftandet så följer han Formel 1 med stort intresse, med tanke på hans finska rötter behöver jag inte säga vem han håller på eller?! Han pysslar med flugfiske när tillfälle ges (alldeles för sällan tyvärr), spelar Playstation spel (Final Fantasy regerar) och käkar kopiösa mängder kladd kaka som jag får tillaga.