Ninni

1973 var året då filmen The Exorcist hade premiär, bandet KISS bildades och även AC/DC, Aerosmith's  debut skiva (med samma namn som bandet) kom ut och hamnade på album listan och Thin Lizzy fick en hit med den berömda Irländska låten Whiskey in the Jar...  Hyfsat bra år med andra ord. Och 28 maj det året blev det ännu bättre!!  Ett vackert litet flickebarn såg dagens ljus, en liten-liten söt efterlängtad tös med blåa ögon och ljusblont hår, ett charmtroll, en gåva.......en........en........en rabiat hårdrockare som förlöstes med kejsarsnitt. Nämligen jag!


Jag heter Ninni (egentligen är jag döpt till tre andra namn men det är preskriberat) och är uppvuxen i en liten håla i Västra Götalands län som heter Sexdrega. Djurintresset har jag haft sen barnsben och fick tidigt lära mig att respektera och visa hänsyn mot alla levande varelser, vilda som tama. Jag har min kära farfar att tacka för detta och när jag idag ser båda barn och vuxna utan förståelse eller empati för djur tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har blivit uppfostrad som jag har! Dock är jag inte fanatisk, jag äter kött av alla dess slag, klär mig i skinn, äter ägg och dricker mjölk med gott samvete. Fast jag är helt emot djurförsök, djurplågeri gör mig vansinnig och jag får tuppjuck när det skjuts vargar i Sverige. 


Hästar har alltid varit min stora passion och jag lyckades som 12-åring tjata mig till en oinriden fjording. (jag kan vara ganska envis) Denna häst döpte jag till Ivanhoe, red in själv och skötte helt utan inblandning av föräldrar och det gick faktiskt över förväntan. Vi hade skit kul ihop och jag lärde mig nyttiga saker som: hur man ramlar av utan att slå ihjäl sig (övning ger färdighet) att få stopp på en skenande häst, att fjordingar är envisa och om dörren är öppen och dom bestämt sig för att gå in i köket så gör dom det med!! *L* Jag sålde honom när jag fyllde 17 då jag var tvungen att pendla ganska långt för att komma till skolan och det var ett mycket svårt beslut. Sedan dess har jag jobbat mycket med hästar, både rid hästar och trav hästar. Och hade även en korsnings hingst (varmblod/fullblod) vid namn Nit ett tag. Kass ekonomi och tidsbrist har dock gjort mig häst lös sedan 10 år men i framtiden vill jag ha en eller två. Shire är det jag har siktet inställt på!

Jag är hårdrockare och ser väl kanske ut som en sådan oxå. Power metal är det jag föredrar för det mesta.  Just nu är det Falconer som regerar. Deras nya skiva körs på HÖÖÖÖÖÖÖÖG volym i MP3:n, datan och på stereon och kommer antagligen ge mig tinitus., men det är det värt. Annars har Helloween alltid varit/är mina stora favoriter. (Michael Kiske kommer alltid vara den som enligt mig har den mest gudomliga rösten) Annat som spräcker högtalarna här hemma är: Gamma Ray, Dragonforce,  Masterplan, Angra, Rhapsody, Edguy, Avantasia, Shining Fury, Heavenly osv osv osv....  Tatueringar har jag naturligtvis, närmare bestämt 4 stycken och fler lär det bli! Har tre redan utvalda motiv jag vill ha och det enda som sätter käppar i hjulet för mig är priset. Kanske ska vara tacksam för att det inte är gratis eftersom jag antagligen hade varit fullklottrad då. Har en flesh tunnel i örat samt EN piercing....funderar ganska starkt på att i alla fall ha två till!


När jag inte vallar hundar, toksurfar eller knåpar med hemsida tar jag gärna en öl eller 16 i goda vänners lag. Är fullständigt såld på:


Jag är en rastlös person och kan säkert uppfattas som lite kall/stroppig vid första mötet. Men det är jag absolut inte, snarare blyg och en smula osäker (det är sant faktiskt så sluta garva..). Har kommit underfull med att jag är rätt lik en Saarloos om man nu ska jämföra med en hund. Folk har fördomar om mig, "farligt" utseende, reserverad mot främlingar men väldigt mån om mina nära och kära. Det tar tid innan jag släpper folk inpå livet men har jag väl gjort det släpper jag dom aldrig (förutsatt att dom inte behandlar mig illa då) Det gör att jag har ganska många bekanta men få riktigt goda vänner, något jag inte gråter blod över iofs. De personer som har gjort djupas intryck på mig och som ligger mig varmt om hjärtat räcker till. Om dom nu inte vet vilka dom är så kommer jag nämna dom i mina memoarer så småningom, alla pinsamheter med ;) När jag är full är jag som min blandras: Översocial och klänger på allt och alla....... *ASG* Jag älskar människor med humor, gärna sjuk sådan och kan dom dessutom använda ironi på rätt sätt får dom guldstjärna av mig! Själv gillar jag att få folk att skratta och kan vara hyfsat rapp i käften ibland!


Jag har förlorat människor som stod mig mycket nära vilket har gjort att jag i dagsläget oftare säger vad jag verkligen tycker om andra människor i alla fall om det är positivt. För det finns inget värre att en dag inse att man har massa saker osagt och inte längre har möjligheten att säga dom.